Használati utasítás

Kedves felhasználó!

Köszönjük, hogy a széles termékkínálatból épp a mi humánunkat választotta. Cégünk 1963 óta tervez humánokat. Az ön által választott típus a harmadik fejlesztésünk, amelynek tökéletesítésén 1997 óta dolgozunk kizárólag az ön kényelméért és szórakozásáért!

Ha unatkozik: Szilvió

Alkalmazáslehetőség

Szilvió.V névre hallgató tanulóhumánunk az élet számos területén felhasználható, és nem retten meg az új tudás megszerzésétől sem. Legfrissebb telepített képessége például az alapszintű hangvágás vagy a szennyes szétválogatása, de olyan nem héköznapi programok is futtathatóak rajta, mint a slam poetry előadás, a vers írás, a blogolás, és a már termékcsoport minden humánjába betáplált figyelmes beszélgető képesség, jó humor vagy a tájékozottságra törekvés.

Tartozékok

A humán jólétét a könyvek jelenléte és a szélessávú internetre csatlakoztatott laptop alapjaiban határozza meg. A laptop a csomag része, és két hétre elegendő könyvellátmány is tartozék, de a továbbiak pótlását a rendeltetésszerű működés érdekében kifejezetten javasolt.

Működési módok

Csendes mód: A humán csendben leköti magát. Olvas, gondolkozik, filmet néz, sétál, internetezik, blogol.
Szociális mód: A humán beszélget, együttgondolkozik másokkal, lelkesedik mások terveiért.
Előadó mód: A humán előad egy témát, vagy reflektál mások előadott szövegeire.
Pihenő mód: A humán fekszik vagy ül, potcastet hallgat és/vagy alszik.

Szervizelés és karbantartás

Néhány napja tartó rendeltetéstől eltérő működés után feltételezett szoftverhiba esetén egy-egy egészestés beszélgetéssel lényegtelen dolgokról, feltételezett hardverhiba esetén teával, vény nélkül kapható fájdalomcsillapítóval érdemes elkezdeni kezelni, de ha a probléma hosszabb ideje fennáll, vagy súlyosabban jelentkeznek a tűnetek, akkor mindkét esetben forduljon szakemberhez.

Üzemzavarokat okozó tényezők

  • Ha sok ismeretlen van a közelébe, könnyen lefagyhat, ekkor nem találja a megfelelő kifejezéseket, van, hogy nem is szólal meg, amíg nem sikerül feloldódnia, kiismerni a helyzetet.
  • Gyorsan lepik el szélsőséges gondolatok, amik utána hosszan foglalkoztatják. Ilyenkor tevékenységei megfontoltabbak és tompábbak, de az üzemszerű működést érdemben nem befolyásolja.
  • Nehezen reagál váratlanul kellemetlen helyzetekre, ezeket gyakran akár utcák, helyszínek elkerülésével kívánja orvosolni, és inkább dacból cselekszik, akár az üzemszerű működés kárára is.

Ha úgy érzi, a fent leírtak vagy más észlelt probléma az ön által élvezhető szint fölé lépett, kommunikáljon nyíltan a humánnal, ha pedig ez nem vezet megoldáshoz, forduljon bátran az ügyfélszolgálatunkhoz.

Köszönjük még egyszer, hogy termékünket választotta, bízunk a kölcsönös megelégedésben:

Szilvió Humán Gyár